Extra Tjanster

Extra Tjanster

-Startar inte din bil !!! Behöver du starthjälp så ring oss på 0470-61666 Vi kommer ut med startkabel och hjälper dig.

-Barnstol Behöver du barnstol så måste du meddela växeln när du beställer din Taxi.
För barn mellan 0-6 månader har vi ett bakåtvänt babyskydd och för barn från 6 månader upp till 3 år har vi bakåtvänd bilbarnstol.
Detta kostar 50 kr extra inkl moms och ska beställas i god tid innan, eftersom dessa inte får plats i våra fordon utan våra förare hämtar dessa på taxikontoret.
För lite äldre barn upp till 36kg och ännu inte är 140 cm har vi bälteskuddar, en bälteskudde finns garanterat i alla fordon, vissa har fler, säg gärna till vid beställning, dessa kostar inget extra.

-Cykelställ Behöver du cykelställ så måste du meddela växeln när du beställer din Taxi.
-Guidning Önskar du en rundtur i Växjö med omnejd? Då är taxi ett utmärkt val.

Våra chaufförer har god lokalkännedom och kan också berätta vad som händer i Växjös kultur och nöjesliv.
Ring vår växel på Tel 0470-61666 för mer information.

-Husdjur Ja, men vi måste veta detta innan vi skickar en taxi till dig, eftersom det finns allergiker hos både kunder och förare. När du beställer taxin, tala om för telefonist att du vill ha ditt husdjur med.
-Kombibil Oavsett om du råkat shoppa lite för mycket, om du behöver frakta ett par golfbagar eller något annat lite större har vi kombibilar tillgängliga för dig.
Du bokar enkelt en kombibil via vår webbokning eller så hör du av dig till oss på 0470-61666 så hjälper vi dig.

-Rullande Reklamplatser City Taxi Växjö fordon kan också fungera som rullande reklamplatser för företag: Takreklam, i upplysta skyltar Bakrutedekaler Dekaler nackstöd För bokning eller mer information, Välkommen att kontakta City Taxi Växjö 0470-61666